ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Έκλεισε με Αγραβάνη

 

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκλεισε  με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι τα βρήκαν με το Περιστέρι, προσφέροντας συμβόλαιο για το υπόλοιπο τις σεζόν, διατηρώντας οψιόν ανανέωσης εώς το καλοκαίρι του 2023.

Με την κίνηση του Μάτ Τόμας αλλά και τη η μεταγραφή του Αγραβάνη, το τριφύλλι θα καλύψει ένα μεγάλο κενό που είχε απ’ την αρχή της σεζόν: Αυτό του back up Πάουερ Φόργουορντ, του παίκτη δηλαδή που έρχεται πίσω από τον Ντέρικ Ουίλιαμς, αλλά παράλληλα θα μπορεί να συνυπάρξει κιόλας μαζί του σε κάποια σχήματα, αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών.

Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό ότι ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ είναι γηγενής παίκτης και, έτσι δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός να ψάξει για άλλον ξένο παίκτη, που θα ανέβαζε τον αριθμό τους στα δέκα.

Ο Αγραβάνης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Νάπολι και κατόπιν υπέγραψε στο Περιστέρι bwin. Με τη φανέλα των “Πρίγκιπων” είχε 10,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Basket League

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code