ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σίγουροι για τη μεταγραφή του Ζοάο Γκόμες στη Γουλβς

 


Βέβαιη θεωρούν οι ιθύνοντες της Γουλβς τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου μέσου Ζοάο Γκόμες από τη Φλαμένγκο στο Μολινό, παρά τις προσπάθειες της Λυών να χαλάσει τη μεταγραφή. Η αρχική προσφορά των Βρετανών ήταν στα 17 εκ. ευρώ, με τους Γάλλους να προσφέρουν 1 εκ. παραπάνω. Η Γουλβς επανήλθε με προσφορά 18,7 εκ. ευρώ και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί. Ο Γκόμες είναι βασικός στη βραζιλιάνικη ομάδα από τον Οκτώβριο του 2020 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του. Με τη Φλαμένγκο έχει κερδίσει 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 1 σούπερ καπ Βραζιλίας, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Copa Libertadores τον περασμένο Οκτώβριο απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε. Η συμφωνία παραλίγο να ναυαγήσει μετά το «μπάσιμο» της Λυών, όμως ο 21χρονος φαίνεται πως επιθυμούσε διακαώς να αγωνιστεί στην Premier League και πίεζε εξ αρχής τη διοίκηση της Φλαμένγκο να δεχτεί την πρόταση του αγγλικού συλλόγου. Ο παίχτης σύμφωνα με τους διοικούντες της Φλαμένγκο, έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο για συμφωνία μέχρι το 2028 και πρόκειται να ταξιδέψει στην Αγγλία μέχρι αύριο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία.

Ο Γκόμες εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την έκτη προσθήκη για την ομάδα του Λοπετέγκι, μετά τους Ματέους Κούνια (δανεικός από Ατλέτικο), Κρεγκ Ντόσον (3,3 εκ. λίρες από Γουέστ Χαμ), Πάμπλο Σαράμπια (4,4 εκ. λίρες από Παρί), Μάριο Λεμινά (9,7 εκ. λίρες από Νις) και του 29χρονου τερματοφύλακα Νταν Μπέντλει από τη Μπρίστολ, για τον οποίο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πληροφορίες για το ποσό που δαπανήθηκε. Το συμβόλαιο του Γκόμες σύμφωνα με βρετανικές πηγές θα έχει διάρκεια 5,5 ετών.

Ο ίδιος σε δηλώσεις τον περασμένο Νοέμβριο είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Λίβερπουλ και πως το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να συμμετάσχει στο Champions League, ωστόσο οι κόκκινοι δεν έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον. Το όνομά του είχε συνδεθεί επίσης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός από τη Γουλβς που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας, η Νιούκαστλ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ήταν ένας ακόμη σύλλογος από την Premier League που παρακολουθούσε στενά τον παίχτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code