ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

AEK - Άρης 3-0 : ''Πάτησε'' τη πρώτη θέση και περιμένει !





Η ΑΕΚ , χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλή, κέρδισε με 3-0 τον μαχητικό Άρη ,έχοντας MVP της τον τρομερό Αραούχο , που κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 και μοίρασε τις άλλες δύο ασίστ ! 

Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι ''Κίτρινοι'' , εξαιτίας της αποβολής του Ετέμπο.

Άμραμπατ με πέναλτι το 1-0 , Γκατσίνοβιτς και Πίνέδα τα άλλα δύο

 Α ημίχρονο :

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν , με ασφυχτική πίεση από τους γηπεδούχους , ενώ οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο πεντάλεπτο πίεσαν ψηλά , στη συνέχεια σταδιακά οπισθοχώρησαν την πρώτη γραμμή άμυνάς τους , κλείνοντας τον κεντρικό άξονα των αντιπάλων τους. Η Ένωση πίεζε και κέρδισε τρία κόρνερ έως το 12' .Στο τελευταίο μάλιστα , έγινε και η πρώτη καλή στιγμή  .Εκτέλεσε ο Χατζησαφί ο  Σιμάνσκι σούταρε στη κίνηση αλλά αστόχησε ! Στο 16' ο Πινέδα γεμίζει , ο Αραούχο κοντρολάρει τη μπάλα και ο Οντουμπάτζο πέφτει άτσαλα πάνω του και κάνει πέναλτι ! Ο Άμραμπατ απέναντι από τον Κουέστα και 1-0 για τους ''Κιτρινόμαυρους'' , παρότι ο  Ισπανός κίπερ διάλεξε σωστή γωνία και η εκτέλεση του Μαροκινού δεν ήταν ιδανική ! Στο 23' ο Αραούχο κλέβει τη μπάλα από τον Ματέο Γκαρσία αλλά o διαιτητής σφυρίζει επιθετικό φάουλ την ώρα που ο Αργεντινός έβγαινε απέναντι από τον Κουέστα. Συνεχίζει τη πίεση ψηλά η Ένωση. Στο 36' ο  Πινέδα κάνει τη κάθετη ο Λιβάι προλαβαίνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει ! Πολλά φάουλ εκατέρωθεν στο πρώτο μέρος ! Κερδίζουν μέτρα οι Θεσσαλονικείς στο γήπεδο χωρίς να απειλήσουν τον Αθανασιάδη .Στο 44' ο Άρης κάνει για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του. Ωραία ανάπτυξη από τον άξονα, ο Ιτούρμπε δίνει στον Νταρίντα , που σεντράρει αλλά ο Γκρέι κάνει κάκιστη κεφαλιά ! Το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πίσω στο σκορ , έχοντας καλή αμυντική λειτουργία , δίχως να απειλήσουν όμως την Ένωση , η οποία ξεκίνησε δυνατά αλλά είναι πολύ προσεκτική στον τρόπο παιχνιδιού της . Ημίχρονο με πολλά φάουλ και κάρτες .

Β ημίχρονο 

Δίχως αλλαγές οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο . Στο 52' τεράστια ευκαιρία για τον Άρη !  Γέμισμα για τους ''Κίτρινους'' ο Αθανασιάδης κάνει κακή έξοδο , πρώτη κεφαλιά από τον Ιτούρμπε σώζει ο Χατζησαφί , και εν συνεχεία ο Γκρέι αστόχησε από κοντά ! Ο Άρης προσπαθεί να πιέσει την ΑΕΚ , η οποία έχει σοβαρό θέμα στην ανάπτυξή της. Στο 60' οι Θεσσαλονικείς μένουν με δέκα παίχτες , αφού ο Ετέμπο θα πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια ο Πάρντιου βγάζει τον Γκρέι και βάζει τον Νταμπό ! Tα πράγματα δυσκολεύουν για τους ''Κίτρινους'' αλλά η ΑΕΚ πρέπει να βελτιωθεί. Στο 64' σουτ του Πινέδα εύκολα ο Κουέστα. Πολύ καλός σήμερα ο Γιόνσον . Στο 68' ο Αθανασιάδης κάνει σπουδαία επέμβαση σε σκαστή κεφαλιά του Μπράμπετς ! Συνεχίζει να είναι κακή η ΑΕΚ και ο Άρης ελπίζει. Στο 71' ο Αλμέιδα κάνει τις πρώτες του αλλαγές . Σιμάνσκι έξω μέσα ο Γκατσίνοβιτς , ενώ έχουμε και την μεγάλη επιστροφή του Ελίασαον αντί του Άμραμπατ. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας ! Για τους φιλοξενούμενους βγήκε ο κακός Οντουμπάτζο και στη θέση του μπήκε ο Μαζικού ! Ο Ελίασον με την επιστροφή του , κάνει μία όμορφη σέντρα , αλλά ο εκτεθειμένος Αραούχο νικήθηκε από τον Κουέστα ! Στο 74' κούρσα του Γκατσίνοβιτς το σουτ του εκτός ! Στο 76' οι ''Κιτρινόμαυροι'' κλέβουν τη μπάλα με τον Αραούχο , ο τελευταίος χρεώνεται μία ακόμα ασίστ , αφού ο Γκατσίνοβιτς κάνει πανέμορφο πλασέ για το 2-0 ! Δείχνει να κλειδώνει το παιχνίδι η Ένωση .Πέμπτο φετινό γκολ του Σέρβου  Τρομερή ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια !.Στο 79' τριπλή αλλαγή για τον Αργεντίνο τεχνικό. Χατζησαφί , Γιόνσον ,Λιβάι εκτός ,Σιντιμπέ , Μάνταλος και Τζούμπερ εντός. Ο Ιτούρμπε από πλευράς Άρη κάνει εξαιρετικό παιχνίδι , ιδιαίτερα από όταν πέρασε στον άξονα ! Στο 88' λάθος του Νταμπό , ο Αραούχο φεύγει απέναντι από τον Κουέστα , αλλά προτιμάει να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Πινέδα για το 3-0 ! Διαστάσεις θριάμβου για την ΑΕΚ ! Πολυτιμότερος για την Ένωση ο Αργεντίνος επιθετικός , με ένα κερδισμένο πέναλτι και δύο ασιστ ! 5 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα για τον πρώην παίχτη της Λας Πάλμας. Στο 93' ο Αραούχο βγάζει τον Τζούμπτερ τετ α τετ αλλά ο Κουέστα τον νικάει ! Στο 94' ο Ματέο Γκαρσία εκτός ο Ραφαήλ Σγούρος εντός . 

Το παιχνίδι τελείωσε με τους ''Κιτρινόμαυρους'' να κερδίζουν , πιο δύσκολα από όσο λέει το 3-0 , ''πάτησαν'' κορυφή και περιμένουν το παιχνίδι της Τρίπολης !


ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Άμραμπατ, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα - Γκαρσία, Αραούχο.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κούεστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταρίντα, Ντουκουρέ, Ετέμπο – Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code