ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2025 ο Βεζένκοφ

 


Άγκυρα» στο λιμάνι έως το 2025 έριξε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε σήμερα (2/1) μονοετή επέκταση συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους». Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού συναντήθηκε το μεσημέρι με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και έδωσαν τα χέρια, ενώ ακολούθησε η υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.

 

O 27χρονος φόργουορντ είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός του έκαναν αναπροσαρμογή-αύξηση στις αποδοχές του, την οποία και αποδέχτηκε, ενώ την ίδια ώρα συμφώνησε να αυξηθεί και το ποσό του όρου buy out για το NBA.


Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος προ ημερών αναδείχτηκε και κορυφαίος αθλητής για το 2022 στη πατρίδα του Βουλγαρία έχει την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο και έχει υψηλές πιθανότητες ν' αναδειχτεί και MVP στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Στην Basket League, ο Σάσα Βεζένκοφ μετρά 17,2 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code