ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χρειάστηκε το πέναλτι για να ξεμπλοκάρει, ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1


Δεν μπορούσε να βρει λύση ο Παναθηναϊκός και εν τέλει με τον τρόπο που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή μέχρι σήμερα, δηλαδή η ... άσπρη βούλα από τα 11 μέτρα του έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 95'.

Α' Ημίχρονο

Εξαιρετικός δημιουργικά ο Παναθηναϊκός, προβληματικός στο τελείωμα, με τους πράσινους να παράγουν ανεξέλεγκτα πολλές επιθετικές προσπάθειες, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Κύρια πηγή δημιουργίας η δεξιά πλευρά με τον Βαγιαννίδη να μπαίνει στην εξίσωση. Να σημειωθεί πως εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, εξαιτίας του οποίοι μάλιστα ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να μπει μπροστά στο σκορ σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.

Β' Ημίχρονο


Στο ίδιο έργο θεατές, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αμύνεται αλλά να κλείνει εμφανώς καλύτερα τους χώρους αυτή την φορά, δημιουργώντας προβλήματα πλέον και στην δημιουργία του Παναθηναϊκού. Η μεγαλύτερη φάση στον αγώνα έρχεται εν τέλει στο 65' από τους γηπεδούχους, με τον Σένκενφελντ να χάνει την μπάλα γλιστρώντας και τον Μπαλάν να το εκμεταλλεύεται αλλά το πλασέ του να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι. Ο Παναθηναϊκός από το πουθενά σε μια φάση που δεν φαινόταν πως θα συμβεί, κερδίζει πέναλτι με τον Μορέιρα να κλωτσά χωρίς να έχει οπτική επαφή τον Κουρμπέλη και με χρήση VAR καταχωρίστηκε. Την εκτέλεση του στο 95' ανέλαβε ο Σπόραρ κάνοντας το 1-0.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code