ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεονάρντο Κούτρης: Θρύλε ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα τα όνειρα μου



 Ο Λεονάρντο Κούτρης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος έστειλε το δικό του αντίο στην ομάδα που τον ανέδειξε καθώς και στον κόσμο του, μέσω των social media.


Ο Λεονάρντο Κούτρης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό έπειτα απο 5,5 χρόνια παρουσίας στον ερυθρόλευκο σύλλογο. Ο Έλληνας μπακ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2017 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έπειτα από 2 γεμάτες σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός αρχικά στη Μαγιόρκα και έπειτα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ πριν επιστρέψει στο «λιμάνι», με τους δρόμους των δύο πλευρών να χωρίζουν τελικά και τον Έλληνα αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνική, Πογκόν.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του γράφοντας συγκεκριμένα μέσα από τα sociam media του: «Θρύλε, σε ευχαριστώ που έκανε πραγματικότητα πολλά μου όνειρα και μου χάρισες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Περήφανος που φόρεσα τα ερυθρόλευκα και όποτε μου δινόταν η ευκαιρία, έδινα τα πάντα για την φανέλα αυτή. Ένα μεγάλο ευχάριστο στον πύρινο σου κόσμο!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code