ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποσύρεται από το Βέλγιο ο Αζάρ

 


Μερικές μέρες μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλου, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο  Instagram πως αποσύρεται από την Εθνική Βελγίου με το παιχνίδι απέναντι στο Μαρόκο να ήταν το τελευταίου.

Ο εξτρέμ την Ρεάλ Μαδρίτης αποσύρεται έπειτα από 166 συμμετοχές και 33 γκολ κατατάσσοντάς τον 2ο στην λίστα των σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Βελγίου με τον Ρομελού Λουκάκου να είναι πρώτος.

Ο 31χρονος άσσος ήταν το μεγάλο αστέρι της "χρυσής γενιάς" των Βέλγων και με την απόσυρσή του σηματοδοτείται και το τέλος μιας εποχής πολύ μεγάλων προσδοκιών αλλά χωρίς τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς το Βέλγιο αναμένεται να γυρίσει σελίδα και πολλές από τις "σημαίες" της ομάδας να κάνουν πίσω.   

Ο 31χρονός Αζάρ είναι ο δεύτερος που αποχωρεί έπειτα από τον προπονητή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:


"Σήμερα γυρίζει μια σελίδα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ για την απαράμιλλη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για όλη αυτή την ευτυχία που μοιραζόμαστε από το 2008. Αποφάσισα να βάλω ένα τέλος στη διεθνή καριέρα μου. Ο επόμενος στη σειρά είναι έτοιμος. Θα μου λείψετε", έγραψε στην ανάρτησή του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code