ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική Γερμανίας: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Φλικ


Συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας ο Χάνσι Φλικ, έπειτα και από την συνάντησή του με τους υπευθύνους της γερμανικής ομοσπονδίας, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί έως και το EURO 2024 που διεξάγεται στην Γερμανία.


Μετά και τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την φάση των ομίλων του Μουντιάλ στο Κατάρ, ο 57χρονος τεχνικός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Σήμερα Τετάρτη (7/12) υπήρξε συνάντηση του Γερμανού τεχνικού, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδία, Μπερντ Νόιεντορφ και τον πρόεδρο της Ένωσης Bundesliga - 2. Bundesliga, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, στην οποία συμφωνήθηκε η κοινή πορεία των δυο πλευρών, με το βλέμμα στο Euro 2024.

«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ πως αυτός και το σταφ του θα πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί. Το Euro 2024 είναι μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο στη Γερμανία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ενώ από την πλευρά του ο Φλικ ανέφερε: «Το προπονητικό μου σταφ και εγώ είμαστε αισιόδοξοι για το Euro στη χώρα μας. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από αυτά που δείξαμε εκεί. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία, πήραμε το μάθημά μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code