ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τριήμερο σεμινάριο Δημοσιογραφίας και Marketing στα... 25 ευρώ !


Σεμινάριο Δημοσιογραφίας αλλά και Marketing διοργανώνει η KMedia, μέσω του Sportsnewsgreece και της αμερικανικής και ευρέως γνωστής πλατφόρμας του buymeacoffee, όπου μπορείτε να κλείσετε και εσείς μία θέση.

Η τιμή των 25 ευρώ είναι γνωριμίας και άκρως προσιτή, για το σεμινάριο που θα έχει διάρκεια 12 ωρών και θα διαχωριστεί σε τρεις διαφορετικές ημέρες διδασκαλίας των τεσσάρων ωρών. Θα λάβει χώρα μέσω απόστασης και της πλατφόρμας του Skype για την μεγαλύτερη διευκόλυνση όσων λάβουν μέρος.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΔΩ

**Κατά την εγγραφή σας θα έρθει ενημερωτικό e-mail για τις ώρες και τον τρόπο διδασκαλίας στο e-mail που έχετε δηλώσει στην πλατφόρμα του buymeacoffee, όπου και έγινε η εγγραφή σας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 24 - 25 - 26 Νοεμβρίου 2022

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα υπάρξει βεβαίωση συμμετοχής, καθώς και πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες για όσους το επιθυμούν.

Καθηγητές του σεμιναρίου έχουν οριστεί ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Καρπαθάκης και ο Υπεύθυνος Marketing αλλά και δημοσιογράφος Παναγιώτης Αμανατίδης.

Κατηγορίες που θα διδαχθούν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην Δημοσιογραφία
  • Είδη Δημοσιογραφίας 
  • Δημοσιογραφικός Γραπτός Λόγος
  • Δημοσιογραφικός Ραδιοφωνικός Λόγος
  • Δημοσιογραφικός Τηλεοπτικός Λόγος 
  • Φωτοειδησεογραφία
  • Τεχνικές Συνέντευξης
  • Σχόλιο
  • Marketing

**Κατά την εγγραφή σας θα έρθει ενημερωτικό e-mail για τις ώρες και τον τρόπο διδασκαλίας στο e-mail που έχετε δηλώσει στην πλατφόρμα του buymeacoffee, όπου και έγινε η εγγραφή σας.

Το who is who των καθηγητών:

Παναγιώτης Καρπαθάκης: Ιδιοκτήτης της ΚΜedia και δημοσιογράφος. Έχει ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αλλά και με το ελεύθερο ρεπορτάζ εξίσου εύκολα όσο και στο αθλητικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή είναι αρχισυντάκτης στο Sportsnewsgreece και στον Τύπο Ρόδου. Έχει υπάρξει σε τμήματα marketing ως Copywriter , ενώ έχει διατελέσει και παρουσιαστής καθημερινής αθλητικής εκπομπής αλλά και παρουσιαστής ειδήσεων στον Παλμό 99.5. Εκφωνητής αγώνων σε Sportsnewsgreece και News12 αλλά και παρουσιαστής εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής στην ΗΧΩ 102.7, στο LIFE NEWS 102.9, στο ΡΑΔΙΟ Ε 102.0, στο RADIO GALAXY 98.6 αλλά και στο MYGREEKRADIO στο Λονδίνο.

Παναγιώτης Αμανατίδης: Υπεύθυνος στο τμήμα Marketing της Kmedia και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ , ενώ διαθέτει στην γκάμα του και χιλιάδες ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων. Αυτή τη στιγμή είναι Υπεύθυνος Μarketing στην ιστοσελίδα του Sportsnewsgreece, ενώ δεν έχει παραμελήσει και τις δημοσιογραφικές του ικανότητες, μεταδίδοντας αγώνες αλλά βρισκόμενος και σε ραδιοφωνικό πάνελ εκπομπής. Έχει υπάρξει και ο ίδιος στις δημοσιογραφικές ομάδες εκπομπών που έχουν μεταδοθεί  στην ΗΧΩ 102.7, στο LIFE NEWS 102.9, στο ΡΑΔΙΟ Ε 102.0, στο RADIO GALAXY 98.6 αλλά και στο MYGREEKRADIO στο Λονδίνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code