ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Τα Μπόνους που μοίρασε στους παίκτες ο Αλαφούζος μετά την επιτυχία του πρώτου γύρου

 

Έχοντας φτάσει στην 13 αγωνιστική της Super League και τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος- πρώτος και αήττητος με απόσταση ασφαλείας ( +8 από την δεύτερη ΑΕΚ),ο πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε να ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές  με μπόνους 100.000 ευρώ.

Τα πριμ που έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής η ομάδα ανέρχονται στα 700.000 ευρώ, ένα ποσό που θα ανεβαίνει και άλλο όσο οι πράσινοι συνεχίζουν τα θετικά αποτελέσματα.

Απ' το ξεκίνημα της σεζόν, βάσει του εσωτερικού κανονισμού ισχύει πως σε κάθε τετράδα αγώνων, εφόσον οι πράσινοι φτάνουν στο τέσσερα στα τέσσερα, θα λαμβάνουν μπόνους  το ποσό των 200.000 ευρώ. Αντίστοιχα σε 3 νίκες και μία ισοπαλία τα έξτρα πριμ που θα μοιράζονται θα είναι 100.000 ευρώ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τις 8 συνεχόμενες νίκες με Ιωνικό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολη και Λαμία ο πρόεδρος της ομάδας τους αντάμειψε με το ποσό των 400.000 ευρώ.

Μπορεί να σταμάτησε το αήττητο σερί της ομάδας ο Ολυμπιακός, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε την ομάδα ότι, σε περίπτωση νίκης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα τους έδινε μπόνους 100.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, καθώς ήθελε να διατηρήσει ψηλά τα κίνητρα της  ενόψει του κλεισίματος  της χειμερινής περιόδου, έταξε στην ομάδα  μπόνους 100.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης του Ατρομήτου γεγονός που επιτεύχθηκε. 

Με αυτόν τον τρόπο  η ομάδα ανταμείφθηκε με 700.000 ευρώ και θα μοιραστούν περισσότερα, εάν συνεχίσει τέτοια ανάλογη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code