ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Θλάση ο Τοράλ, εκτός με ΑΕΚ και Λεβαδειακό



Θλάση πρώτου βαθμού έδειξαν οι εξετάσεις για τον Τοράλ που αποχώρησε τραυματίας στο ματς του ΟΦΗ με τον Ιωνικό και έτσι αναμένεται να χάσει τα επόμενα μας των Κρητικών κόντρα στην ΑΕΚ και στον Λεβαδειακό.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:


«Με προπόνηση που έγινε σήμερα (7/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας συνέχισε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (9/11, 20:00) με την Α.Ε.Κ.

Ο Jon Toral υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κώστα Γιαννούλη να συνεχίζει θεραπεία. Ο Βασίλης Σηφάκης δεν προπονήθηκε.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ιωνικό, έκαναν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρές εστίες και αγωνιστικό παιχνίδι με τακτικά στοιχεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (8/11), στις 09:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code