ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Πικέ ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί έπειτα από 14 χρόνια καριέρας.



Σε μια ανακοίνωση βόμβα προέβη ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα,  Ζεράρ Πικέ, καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με το ερχόμενο ματς με αντίπαλο την Αλμερία το Σάββατο να είναι το τελευταίο που θα δώσει στο «Καμπ Νου» ως ποδοσφαιριστής.


Δείτε την ανάρτησή του:

«Κούλερς, είμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλάνε για μένα. Μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για μένα. Ήμουν πάντα οπαδός της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο.

Από πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής: ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Τελευταία σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για το τι θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ αν του έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα. Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ότι θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, ότι θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου. 

Ότι θα έπαιζε μαζί με τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ότι θα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ότι θα έκανε φίλους για μια μία ζωή. Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που ήρθα στη Μπάρτσα. Έφυγα και επέστρεψα πίσω. Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τα πάντα. Η Μπάρτσα μου έδωσε τα πάντα… Ναι culers εσείς μου δώσατε τα πάντα.

Τώρα λοιπόν που τα όνειρα του μικρού αυτού παιδιού έγιναν πραγματικότητα ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Πάντα έλεγα ότι δεν θα υπάρξει άλλη ομάδα για μένα μετά τη Μπαρτσελόνα. Κι αυτό ισχύει. Το Σάββατο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο Καμπ Νου. Μετά θα είμαι ένας κανονικός οπαδός που θα υποστηρίζει την ομάδα.

Θα μεταδώσω την αγάπη μου για τη Μπαρτσελόνα στα παιδιά μου όπως έκανε με εμένα η οικογένεια μου. Και με ξέρετε… Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω. Τα λέμε στο Καμπ Νου. Ζήτω η Μπαρτσελόνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code