ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ελληνική 13αδα του Μουντιάλ

 


Λίγο πριν την έναρξη του παγκόσμιου κυπέλου, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που θα συμμετέχουν, έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται πυρετωδώς. Ανάμεσα στους παίχτες που θα δώσουν το παρόν στην διοργάνωση, είναι και 13 που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε ελληνικούς συλλόγους.

Τους περισσότερους (5 στο σύνολο) από τους παίχτες που προέρχονται από την Σούπερ Λίγκα και θα είναι στο μουντιάλ, διαθέτει η ΑΕΚ. Ο Βίντα θα αγωνιστεί με την φανέλα της εθνικής Κροατίας,οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι με την εθνική του Ιράν, ο Πινέδα με το Μεξικό και ο Σιμάνσκι με την εθνική Πολωνίας. 

Μετά την ένωση, ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει 4 παίχτες στο ρόστερ του, που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση. Οι δύο Χουάνγκ είναι στην αποστολή της εθνικής Νοτίου Κορέας, ο Κουντέ με το Καμερούν και ο Σισέ με την εθνική Σενεγάλης. 

Από έναν παίχτη θα έχουν ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός και Ατρόμητος. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα αγωνιστεί με την φανέλα της εθνικής Σερβίας από τον Δικέφαλο, ο Ενκουλού με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν από τους κίτρινους, ο Κορνέλιους με την εθνική Καναδά από τα καναρίνια και ο Κεχρίντα με την Τυνησία από την ομάδα του Περιστερίου. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code