Το Κατάρ αναμετρήθηκε με την Σενεγάλη για τις υποχρεώσεις της δεύτερης αγωνιστικής.Η Σενεγάλη έκανε εμφανής την μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων.Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο ήταν αρκετά για να της χαρίσουν τους πρώτους της βαθμούς στην φετινή διοργάνωση.
Η Σενεγάλη είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ το Κατάρ έκανε συνεχή λάθη στην άμυνα του ενώ αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.Στο 41ο λεπτό ο Κούκι έκανε ολέθριο λάθος με τον Ντιά να το εκμεταλλεύεται και να κάνει το 0-1 λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.Με το δεξί άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για την Σενεγάλη η οποία έκανε δύο τα τέρματα της χάρη στον Ντιεντιού που διπλασίασε τα τέρματα του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.Το Κατάρ απάντησε μία με τον Αλί μία με τον Χάσαν όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα.Στο 78ο λεπτό οι διοργανωτές πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στην διοργάνωση.Ο Μουντάρι πήδηξε ψηλότερα από όλους και μείωσε σε 1-2.Η Σενεγάλη στο 84ο λεπτό κατάφερε και τρίτο γκολ μετά από το εύστοχο πλασέ του Μπαμπά Ντιενγκ.
Ο αγώνας έληξε με 1-3 με τους διοργανωτές να παραμένουν ακόμα χωρίς πόντο ενώ η Σενεγάλη κατέκτησαν τους πρώτους βαθμούς μετά την ήττα από τους Ολλανδούς στην πρεμιέρα με 0-2.
0 Σχόλια