ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισπανία - Γερμανία 1-1 : Δίκαιη μοιρασιά και όλα ανοιχτά για την πρόκριση


Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία, για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ. 

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μέρος, έμειναν όμως στο 1-1 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την τελευταία αγωνιστική. 

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε άνοιξε το σκορ με τον Μοράτα στο 63' για να ισοφαρίσουν οι Γερμανοί στο 83' με τον Φίλγκρουκ. Έτσι, όλα έμειναν ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. 

Η Ισπανία παρέμεινε πρώτη με 4 βαθμούς και περιμένει την Ιαπωνία την επόμενη αγωνιστική, που έχει 3. Η Γερμανία είναι τελευταία με 1 βαθμό και αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα που έχει 3 βαθμούς. 

 Το παιχνίδι

Μόλις στο 7ο λεπτό η Ισπανία έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκόρ. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, Ασένσιο και Όλμο συνεργάστηκαν όμορφα, με τον δεύτερο να επιχειρεί ένα σούτ, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ. 

Μεγάλη ευκαιρία για την Γερμανία στο 56ο λεπτό : Μετά από λάθος στην άμυνα των Ισπανών, ο Γκιντογκάν τροφοδότησε τον Κίμιχ μέσα στην περιοχή, το σούτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σίμον.

Στο 63ο λεπτό η Ισπανία άνοιξε το σκόρ! Μετά από καταπληκτική πάσα του Τζόρντι Άλμπα από αριστερά, ο Μοράτα με προβολή μέσα από την καρδιά της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

 Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε μια ανάσα από το να διπλασιάσει τα τέρματα της. Γρήγορη αντεπίθεση για τους Ισπανούς με τους Άλμπα, Γκάβι και Ασένσιο να συνεργάζονται εξαιρετικά, το σουτ όμως που επιχείρησε ο τελευταίος, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ. 

Απίθανη ευκαιρία για ισοφάριση, από τους Γερμανούς στο 74'. Ο Σανέ μετά από πανέξυπνη κάθετη πάσα, έβγαλε τετ α τετ τον Μουσιάλα απέναντι στον Σίμον, με τον Γερμανό άσσο όμως να μην μπορεί να σκοράρει και τον κίπερ των Φούριας Ρόχας να διώχνει σε κόρνερ! 

Στο 83ο λεπτό τα πάντσερ ισοφάρισαν! Ο Μουσιάλα έστρωσε καταπληκτικά μέσα στην περιοχή την μπάλα στον Φίλγκρουκ, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ κέρδισε τον Σίμον, γράφοντας το 1-1. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code