ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολες "μάχες" για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Euroleague


 Με δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις ξεκινάει η πρώτη "διαβολοβδομάδα" της Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε Μαδρίτη και Βερολίνο αντίστοιχα.

Από την μια, οι Ερυθρόλευκοι τίθενται αντιμέτωποι με την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ως μοναδικό στόχο να δώσουν συνέχεια στο αήττητο τους ξεκίνημα ως τώρα στη σεζόν. Ο Γιώργος Μαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί την απουσία του αρχηγού της ομάδας Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού - και μάλιστα θα απουσιάσει και από τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική. 

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άλμπα Βερολίνου με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στην φετινή Euroleague. Η μοναδική απουσία για τους Πράσινους είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Τριφυλιού.  Ο Αμερικανός κάνει "αγώνα δρόμου" για να προλάβει το παιχνίδι με αντίπαλο την Μονακό για την 4η αγωνιστική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code