ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Ολυμπιακός : Μάχη στο καυτό Γεντί κουλέ


 Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής ημέρας, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ΟΦΗ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα κατάμεστο Γεντί Κουλέ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 βαθμούς στους 6 πρώτους αγώνες ενώ προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια φιλοξενεί σήμερα τον Ολυμπιακό με στόχο, όπως και στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, να εκμεταλευτεί την καυτή του έδρα και να αποκομίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση, με 11 βαθμούς σε 6 ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 του Ατρομήτου, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 0-3 από την Καραμπάχ. Σήμερα, ταξιδεύουν στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο το τρίποντο και μια πειστική εμφάνιση που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Για τους Κρητικούς, εκτός αποστολής έμειναν οι Καμάου, Πασαλίδης, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Μπουζούκης, Σωτηρίου και Γρίβας, με τον Νίκο Νιόμπλια να αναμένεται να παρατάξει τους ασπρόμαυρους με το κλασικό 4-3-3. Ο Στέφενς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Λάρσον, Βούρο, Διαμαντή και Μπαλογιάννη. Μεγιάδο, Ντιουσέ και Περέα θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή, με την τριάδα της επίθεσης να αποτελείται από τους Τοράλ, Ντικό και Γκερέρο. 

Αντίθετα, ο Μίτσελ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπά, Σισέ, Καμαρά, Σαμασέκου και Κουντέ που έμειναν εκτός αποστολής. Σε σχήμα 4-3-3 ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκόλ ποστ, με τετράδα στην άμυνα τους Αβιλά, Σωκράτη, Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ. Εμβιλά, Χουάνγκ και Μπιέλ θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Βρουσάι- Χάμες σε ρόλους εξτρέμ και τον Μακαμπού, μοναδικό προωθημένο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code