ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς στο Βόλο


Ανακοινώθηκε η αποστολή των πρασίνων για το εξαιρετικά σημαντικό ματς κόντρα στο Βόλο, ένα ματς το οποίο αντιμετωπίζεται από Ιβάν, παίκτες και κόσμο ως το σημαντικότερο (μέχρι το επόμενο).

Ο Παναθηναϊκός, σχεδόν μεταφορικά θα πούμε πως αγωνίζεται εκτός έδρας, μιας και θα έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 17.000 (!) κόσμο. Η ''δίψα'' για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και εξαιρετικά νωρίς, είναι τεράστια, ωστόσο για το ''Τριφύλλι'' τα προβλήματα δεν είναι λίγα ακόμα μια φορά....

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλέον έχει μάθει να ζει με αναγκαστικές απουσίες λόγω πολλών τραυματισμών, είναι σαφές πως δεν θα έχει στην αποστολή τους άτυχους Αϊτόρ και Τρουιγιέ, οι οποίοι χάνουν τουλάχιστον την υπόλοιπη σεζόν και η επάνοδος τους θα είναι δύσκολη και αργή....

Επιπλέον, ''εκτός'' για το επερχόμενο παιχνίδι τέθηκε και ο Πούγγουρας λόγω ενοχλήσεων. Επιστρέφει ο Κουρμπέλης μετά τον δικό του τραυματισμό.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code