ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια: Έγραψε ιστορία ο αρχηγός του



Έγραψε ιστορία ο Αντρέ Βιεϊρίνια με την συμμετοχή του απέναντι στον Λεβαδειακό, καθώς ξεπέρασε τον Νέτο Γκουερίνο και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σε ξένων παιχτών σε συμμετοχές στην ιστορία του ΠΑΟΚ.


Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβαλε πλέον το όνομα του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο ιστορίας του ΠΑΟΚ και έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου, καθώς με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Πορτογάλος κατέγραψε την 288η συμμετοχή του με την ασπρόμαυρη φανέλα και ξεπέρασε το ρεκόρ του τεράστιου Νέτο Γκουερίνο με 287 συμμετοχές.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε τον Αύγουστο του 2008 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ενώ μερικούς μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2009 πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα ασπρόμαυρα.

Τον Δεκέμβρη του 2011 έφυγε για την Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε ξανά το 2017 όπου έκανε το δεύτερο ντεμπούτο του στο ματς με τον Παναιτωλικό τον Σεπτέμβριο.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 217 Superleague, 26 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος και 45 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κυνηγάει πλέον το ρεκόρ και σε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αφού ο Νέτο Γκουερίνο έχει 233.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code