ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλμέιδα : «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πρωταγωνιστούν »



O Αργεντίνος τεχνικός μίλησε στη κάμερα της NOVA ,για την εμπειρία του από τη Νέα Φιλαδέλφεια  , την εμφάνιση της ομάδας του με τον Ιωνικό αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη .

Αναλυτικά : 

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ;

«Ήταν ακόμα μια εμπειρία στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων που το ποδόσφαιρο μου επιτρέπει να ζω τέτοιες στιγμές. Μπορώ όμως να διαχωρίζω αυτές τις στιγμές με τη δουλειά μου που πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα».

Για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματα των παικτών;

«Μιλήσαμε για 2-3 ημέρες. Κάναμε μία συζήτηση σε σχέση με τα εγκαίνια και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε. Θέλαμε να διαχωρίσουμε την ατμόσφαιρα με τις υποχρεώσεις που έχουμε εμείς. Μιλήσαμε αρκετά, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί κάποιος να είναι πιο χαλαρός. Αυτό που θέλαμε ήταν να είναι όλοι συγκεντρωμένοι και νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά».

Για την εικόνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό και πόσο ικανοποιημένος έμεινε;

«Κάποιες στιγμές μου άρεσε πολύ η ομάδα, κάποιες άλλες είδα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Αλλα σε γενικές γραμμές η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το passing game που βγήκε στο ματς σε αρκετά σημεία του;

«Αυτό είναι που ψάχνουμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές. Ό,τι βγαίνει στο γήπεδο σε σχέση με αυτά που ζητάει ο προπονητής στους παίκτες. Μερικές φορές βγαίνει, αλλά τίποτα δε μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι θα κερδίσεις».

Για το ματς με τον Άρη;

«Ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας καλός αντίπαλος. Ένας αντίπαλος που έχει ένα ωραίο σύστημα ποδοσφαίρου και επικίνδυνους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά ισοδύναμο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code