ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κροατία - Ελλάδα (''Mediolanum Forum'', 18:00, EΡΤ1)


Η πιο μεγάλη στιγμή έφτασε! Μέχρι την επόμενη φυσικά! Η Εθνική κοντράρεται με την Κροατία του Μάριο Χεζόνια στο πρώτο της παιχνίδι για το Eurobasket 2022!

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη, οι προσδοκίες ακόμη μεγαλύτερες μιας και ο σούπερ σταρ, Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει ''με φόρα'' στη σύνθεση της ομάδας και με στόχο να τα σαρώσει όλα!

Στο ''Mediolanum Forum'', μία αρένα, γνωστή στους παίκτες Ευρωλίγκας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα ξεκινήσει το ταξίδι για την επόμενη φάση.

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη θα βρίσκονται όλοι όσοι υπολόγιζε, με την αποστολή να απαρτίζεται από την εξής 12αδα:

Σλούκας, Καλάθης, Λαρεντζάκης, Ντόρσεϊ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Λούντζης, Αγραβάνης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο ''ογκόλιθος'' του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο η ανησυχία για τον Έλληνα τεχνικό αφορά τον έτερο σέντερ, Κώστα Αντετοκούνμπο, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, για τους Κροάτες ξεχωρίζουν ο πρώην ''πράσινος'', Μάριο Χεζόνια, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και ο Ίβιτσα Ζούμπατς. Στον πάγκο ο γνωστός στο παλιό ελληνικό μπασκετικό κοινό, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς!

Κρίσιμο το σημερινό ντέρμπι με την Κροατία, καθώς θεωρείται μία από τις πιο δύσκολες ομάδες για τον Γ' Όμιλο, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Ελλάδος.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code