ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η FIBA ''τελείωσε'' τη διαιτητική τριάδα του Λιθουανία - Γερμανία!


Στο πρόσφατο ντέρμπι Λιθουανία - Γερμανία στο πλαίσιο των ομίλων του Eurobasket 2022, σημειώθηκε ένα -εκ πρώτης όψεως ασήμαντο αριθμητικά- λάθος από πλευράς των διαιτητών. Αυτό το λάθος όμως ήταν εξόφθαλμο ακόμα και για τους ίδιους κάποια λεπτά αργότερα κι έτσι είχαμε εξελίξεις στο θέμα.

Μπορεί η ένσταση που κατέθεσε η λιθουανική πλευρά να μην απέδωσε καρπούς, ωστόσο η FIBA αντέδρασε και, σε μία λογική κίνηση κατευνασμού των αντιδράσεων, έληξε τη συμμετοχή των τριών διαιτητών της αναμέτρησης στο υπόλοιπο του Eurobasket.

Συγκεκριμένα, το λάθος αφορούσε μία βολή τεχνικής ποινής υπέρ της Λιθουανίας που αδίκως δεν εκτελέστηκε περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της 3ης περιόδου.

Από τη μία, μιλάμε για μία βολή, συνεπώς μόνο έναν πιθανό πόντο, από την άλλη, πρόκειται για ένα παιδαριώδες λάθος στο επίπεδο αυτό. Γι' αυτό και οι αντιδράσεις.

Όπως και να 'χει, ακόμα και με την απόφαση να μην ξανασφυρίξουν στη φετινή διοργάνωση οι Ματσόνι, Λίσκα και Προτς, οι Λιθουανοί έμειναν στο 0-3 και το ''κακό'' έχει ήδη συμβεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code