ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου: "Να δουλέψουμε σκληρά"


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (14/09) ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων!

Με μία μέρα καθυστέρηση από ότι ήταν προγραμματισμένο αφίχθη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Άλαν Πάρντιου. Ο νέος τεχνικός του Άρη είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ωστόσο σήμερα έφτσε στη χώρα μας μαζι με τον βοηθό του Άλεξ Ντάιερ, για να πιάσει δουλειά με την νέα του ομάδα.

Από πλευράς ΠΑΕ, τον υποδέχθηκαν οι Αγησίλαος Τουμαζάτος (Γενικός Διευθυντής), Δημήτρης Νιαρχάκος (Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος) και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ.  Έχω δει την ομάδα, έχω τη δική μου φιλοσοφία. Κοιτάζω μπροστά μου, την πρόκληση. Θα γνωριστώ με τα παιδιά αργότερα σήμερα. Θα περάσω στην ομάδα τα δικά μου “θέλω”. Κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα σήμερα, εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις», ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως θα βρεθεί και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου το απόγευμα, δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code