ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στην επιστροφή του Κασάμι ο Ολυμπιακός


Πολύ κοντά σε μια σημαντική κίνηση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται να έρθουν σε συμφωνία με τον Πάιτιμ Κασάμι.

Το όνομα του Ελβετού είναι προφανώς γνωστό στις τάξεις των Ερυθρόλευκων, καθώς ο Κασάμι αποτελούσε μέλος της ομάδας εώς το 2016. Μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ο 30χρόνος χάφ αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και σε δύο ομάδες της πατρίδας του, την Σιόν και την Βασιλεία αντίστοιχα. Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την τελευταία, και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, με τους Πειραιώτες να έχουν ως τώρα το "πάνω χέρι" για την απόκτηση του. 

Το καλό κλίμα στις σχέσεις των δυο πλευρών αποτυπώνεται εξάλλου και από το γεγονός ότι ο Κασάμι διατηρεί πολλές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, χθες 11/09. Να σημειωθεί πως ο Κασάμι έχει φορέσει συνολικά 66 φορές την φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας σκοράρει 9 γκολ και έχοντας μοιράσει 9 ασίστ.

Είναι σίγουρο πως η ενδεχόμενη επιστροφή του Ελβετού χάφ θα προσδώσει ακόμα μια επιλογή στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code