ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Super League 2: Χωρίς άδεια Ηρακλής, Ξάνθη και άλλες 4 ομάδες, αδυνατεί να συμμετέχει ο Διαγόρας Ρόδου



Συνεχίζονται τα προβλήματα υπό τα οποία πρόκειται να διεξαχθεί η φετινή Super League 2, καθώς η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 σε Ξάνθη, Ηρακλή, Διαγόρα Ρόδου, Εργοτέλη, Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Λάρισας με τις Καλαμάτα, Θεσπρωτό και Αναγέννηση Καρδίτσας να παίρνουν το πράσινο φως, αλλά την διοίκηση της Καρδίτσας να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πιθανές παραβιάσεις του αθλητικού νόμου. Η ομάδα της Ρόδου ενημέρωση την ΕΕΑ σήμερα πως αδυνατεί να συμμετάσχει στον πρωτάθλημα της Super League 2.


Αυξάνεται εκθετικά ο αριθμός των ομάδων που έχουν πρόβλημα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στον Εργοτέλη, τον Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Λάρισας. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχα ήδη «κοπεί» από την ο Ηρακλής, η Ξάνθη και ο Διαγόρας, με την ομάδα της Ρόδου μάλιστα να ενημερώνει σήμερα εγγράφως τη διοργανώτρια αρχή ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.



Οι άνθρωποι του «γηραιού» τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι είναι απλά θέμα γραφειοκρατικών διαδικασιών, που θα λυθεί σύντομα και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 29 Αυγούστου, όποτε και θα δοθεί το τελικό «ΟΚ» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, πρόβλημα υπάρχει στην Ξάνθη, καθώς δεν αναμενόταν η συγκεκριμένη εξέλιξη. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code