ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Σπόρτιγκ Λισαβώνας για την πώληση του Αλεξανδρόπουλου



Συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε αργά εχθές το βράδυ (25/8) μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτιγκ Λισαβώνας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με το ποσό της συμφωνίας να φτάνει τα 4,5 € εκατομμύρια ενώ ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 30%.


Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, καθώς ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τα ''λιοντάρια'' και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για την Πορτογαλία.

Οι Ίβηρες ψάχνανε τον τρόπο να κάνουνε δικό τους τον 21χρονο μέσο, έχοντας καταθέσει 2 προτάσεις αρχικά, με το τριφύλλι να τις απορρίπτει αλλά αργά εχθές να βρίσκεται η χρυσή τομή, συμφωνόντας σε ένα ποσό κοντά στα 4,5€ εκατομμύρια και ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%. 

Το τελευταίο κομμάτι ήταν και το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε απορρίψει την αρχική προσφορά της πορτογαλικής ομάδας που αφορούσε ποσοστό μεταπώλησης μόλις 10%. Επέμενε να παραμείνει σε υψηλότερο νούμερο η όλη διαδικασία για να συναινέσει στην παραχώρηση του νεαρού μέσου και προτίμησε να καρπωθεί τώρα λιγότερα χρήματα από 500.000 ευρώ έως 1 εκατ. ευρώ όσον αφορά τα μπόνους συμμετοχών του, προκειμένου να κρατήσει ένα πιο υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, που θα μπορούσε να του δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό μελλοντικά.

Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να ταξιδέψει έως το Σάββατο (27/8) στη Λισσαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια», έχοντας ευκαιρία να αγωνιστεί φέτος και στους ομίλους του Champions League.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code