ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Εκτός ο Μαχαίρας, επιστροφή Γκατσίνοβιτς



    Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (12/8) στην ΑΕΚ ενόψει του σημερινού (13/8) φιλικού προπονητικού χαρακτήρα με την Προοδευτική στα Σπάτα, με μοναδικό απών τον Μαχαίρα, ενώ ο Γκατσίνοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. 


Η ΑΕΚ το σήμερα, Σάββατο (13/8) θα αντιμετωπίσει στις 19:00 σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα την Προοδευτική στο «Σεραφείδειο», σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών για το καινό, ενώ θα αποτελείτε από τρία ημίχρονα των 45 λεπτών, με τις δυο ομάδες να αναμένεται να δοκιμάσουν αρκετούς συνδυασμούς παιχτών και τακτικών.


Η Ένωση στην προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα δεν είχε κάποιο νέο πρόβλημα με τον Θεοδόση Μαχαίρα να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει αναρρώσει τελείως από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες. Ο Μαχαίρας είχε συμπεριληφθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ, με τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν για την φετινή χρονιά να είναι υψηλές και τον Ματίας Αλμέιδα να δείχνει να τον υπολογίζει σαν έξτρα λύση για την θέση των εξτρέμ. Όμως ο τραυματισμός που υπέστη στην αρχή της προετοιμασίας τον έχει αφήσει πολύ πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας, τακτικό και σε φυσική κατάσταση, με το μέλλον του πλέον να είναι δυσοίωνο. Στην Ένωση σκέφτονται σοβαρά να τον παραχωρήσουνε και πάλι δανεικό με σκοπό να πάρει λεπτά συμμετοχής και να μπορέσει να αξιολογηθεί στο τέλος της χρονιάς ξανά από τον Αλμέιδα, με την Λαμία να έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον της για τον δανεισμό του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code