ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος: Σε συνεχίσει με νίκη θέλει ο Αλμέιδα, αντίδραση και βαθμούς ψάχνει ο Βόλος

    


    Δεύτερη σερί νίκη θέλει να πετύχει η ΑΕΚ απέναντι στην πάντα μαχητική ομάδα του Βόλου, με την Ένωση να δίνει το πρώτο της «εντός» έδρας παιχνίδι στην Ριζούπολη λόγο των συνεχιζόμενων έργων που γίνονται στην Opap Arena ώστε να είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατό, με του κιτρινόμαυρους πάντως να μην φεύγουν μακριά από γνώριμα λημέρια, έχοντας χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το γήπεδο αυτό σαν έδρα. 


Το δύο στα δύο θέλει να κάνει η ομάδα του ο Αλμέιδα έχοντας μπροστά της ένα δύσκολο τεστ απέναντι στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου, όπου πέρυσι κατάφερε να δυσκολέψει το έργο της ΑΕΚ και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, έχοντας πάρει μάλιστα και εκτός έδρας νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ στο τέλος της σεζόν με σκορ 1-2.

Στα αγωνιστικά ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Γκατσίνοβιτς να ξεπερνάει πλήρες την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να ακολουθεί όλη την εβδομάδα το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα με αποτέλεσμα να κερδίσει μια θέση στην αποστολή, χωρίς όμως να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά θα βρεθεί και το νεότερο απόκτημα της ΑΕΚ, ο Σενεγαλέζος στοπερ που αποκτήθηκε από την Σεντ Ετιέν, Αρολντ Μουκουντί. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Κωστας Γαλανόπουλος.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βόλου έρχεται στην Αθήνα με αρκετούς πονοκεφάλους, καθώς μετά την συνταρακτική πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και το 3-3, ο προπονητής της ομάδας Οσβαλντ Τανσο απολύθηκε, πληρώνοντας την κακή συμπεριφορά της ομάδας του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και κάποιες αντιπαραθέσεις με την διοίκηση, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Κώστα Μπράτσο να συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι Θεσσαλοί δεν θα έχουν στη διάθεση τους τόσο τον Μεσκίδα όσο και τον Μπαριέντος που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού και είναι τα μόνα ονόματα στο απουσιολόγιο των «κυανέρυθρων».

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλου: Κλέιμαν, Παπαδόπουλο, Άλχο, Ουές, Σιέλη, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Λούνα, Λυμπεράκη, Τσοκάνη, Ματίγια, Ουεντραόγκο, Μεταξά, Τσέλιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Σταμένκοβιτς και Φαν Βέερτ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code