ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βάτσλικ: Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση



     Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (11/8, 21.30) την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία, στη ρεβάνς του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους ερυθρόλευκους να καλούνται να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα play offs του Europa League εκεί όπου τους περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού. Σήμερα κατά την διάρκεια της συνέντευξης πριν από το παιχνίδι ο Τόμας Βατσλίκ εκπροσώπησε του παίχτες του Ολυμπιακού και μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα , ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως αυτός και οι συμπαίχτες του θα πάρουνε την πρόκριση στις αποσκευές τους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Αναλύσαμε τον αγώνα, είδαμε τα λάθη μας. Μέσω των προπονήσεων προσπαθήσαμε και κοιτάξαμε να τα διορθώσουμε».

Για τον περσινό και τον φετινό αγώνα: «Ήταν διαφορετικός ο περσινός αγώνας. Τα λάθη που έγιναν εμείς προσπαθούμε να τα διορθώσουμε».

Τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι: «Στον ένα χρόνο που πέρασε, πήραμε το πρωτάθλημα, άλλαξε ο προπονητής και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε».

Για το τι είπαν με τον Ζρμχαλ της Σλόβαν: «Με τον Ζρμχαλ γνωριζόμαστε αρκετό καιρό. Ήταν μία φιλική συζήτηση μεταξύ μας και όχι για ποδοσφαιρικά θέματα».

«Δέκα μέρες είναι αρκετές για να προσαρμοστούμε. Νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί».

Το εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς: «Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παίκτες που έχουν παίξει σημαντικούς και νοκ άουτ αγώνες. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code