ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αντιστροφή έδρας για το ματς με τον Λεβαδειακό την 3η αγωνιστική

    


    Αλλαγή έδρας θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, καθώς οι εργασίες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην έδρα των Βοιωτών δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του μάτς εκεί για την 3η αγωνιστική της Super League.


Έπειτα από επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/8) από κλιμάκιο της Super League, εντοπίστηκε πως έχει υπάρξει καθυστέρηση στα έργα που πραγματοποιούνται στο γήπεδο, από τις δημοτικές αρχές, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει πολλαπλά θέματα ασφαλείας (εξαιτίας της κατάστασης του στεγάστρου) και με βάση την γενικότερη κατάσταση, έχουν σαν αποτέλεσμα να μην πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις για διεξαγωγή του αγώνα στις 3 Σεπτεμβρίου, που είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη έδρα, με το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή να είναι να γίνει το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Να γίνει, δηλαδή, αντιστροφή έδρας και να φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στον πρώτο γύρο και ο Λεβαδειακός τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο, με την Superleague να είναι εκείνη που θα πάρει την τελική απόφαση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code