ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Οντουμπάτζο!


Χωρίς τον Μόουζες Οντουμπάτζο θα αγωνιστεί σίγουρα κόντρα στον Παναιτωλικό η ομάδα του Άρη!

Ο 28χρονος μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον τετρακέφαλο, που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες!

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται κανονικά. 

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική).

Ο Moses Odubajo, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση, το μεσημέρι έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο). Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση θα είναι και πάλι πρωινή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (28/08) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code