ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Εθνική Μπάσκετ: Σύντομα η 12άδα, εκτός αποστολής οι Καταϊτζάκης, Κουζέλογλου, ΚακλαμανάκηςΜία ημέρα πριν από την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για το Μιλάνο (31/8) ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη από την αποστολή της Εθνικής, και μένουν οι τελικές αποφάσεις για την κατάρτηση της 12άδας που θα μας εκπροσωπήσει στο Eurobasket 2022.


 Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της, με τους Καλαϊτζάκη, Κουζέλογλου και Κακλαμανάκη να κόβονται από την αποστολή, ενώ η ΕΟΚ ενημέρωσε πως η τελική απόφαση για τους 12 του Eurobaske θα γίνει με βάσει την εξέλιξη της αποθεραπείας των τραυματισμών, τις επόμενες ώρες ή μέρες.


Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:


«Με την ολοκλήρωση της σημερινής (30/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών, τελευταίας επί ελληνικού εδάφους, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία, με τους τρεις να μη συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το Ευρωμπάσεκτ. Ο Κουζελογλου μάλιστα, είχε επιστρέψει μετά την πρώτη του αποχώρηση και ο Κακλαμανάκης ενσωματώθηκε εκτάκτως μόλις το περασμένο Σάββατο λόγω των προβλημάτων τραυματισμών.

Λόγω αυτών των προβλημάτων που υφίστανται, των θεραπειών που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες που τα αντιμετωπίζουν και των ιατρικών δεδομένων που διαρκώς δίνονται, για την τελική σύνθεση της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο (31/8) για το Μιλάνο και κατ’ επέκταση και για την 12αδα του Ευρωμπάσκετ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code