ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Άλλη μια Pole Position για τον Leclerc


Δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό γύρο, ο Charles Leclerc πανηγύρισε την κατάκτηση της Pole Position στο GP της Γαλλίας.

Οι κατατακτήριες δοκιμές εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τις περιμέναμε, δηλαδή με τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου Leclerc και Verstappen να δίνουν μια σκληρή μάχη για τον ταχύτερο χρόνο. Τελικά ο Μονεγάσκος ήταν αυτός που πανηγύρισε, σημειώνοντας χρόνο 1.30.872.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν οι Verstappen και Perez αντίστοιχα, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hamilton, Norris, Russel, Alonso, Tsunoda, Sainz, Magnussen.

Βέβαια μπορεί ο Leclerc να έθεσε τις βάσεις για μια ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά και για τον έταιρο πιλότο της Ferrari. Ο Sainz, όπως είχε ήδη γνωστό από χθες επρόκειτο να αλλάξει πολλά εξαρτήματα στο μονοθέσιο του κάτι που ως εκ τούτου θα οδηγούσε σε θέσεις ποινής ενόψει της εκίνησης. Πράγματι, λίγες ώρες πριν την έναρξη των κατατακτηρίων επιβεβαιώθηκε πως ο Ισπανός πιλότος θα εκκινήσει από την τελευταία θέση το αυριανό Γαλλικό Grand Prix.

Το μόνο σίγουρο είναι αύριο θα παρακολουθήσουμε μια σπουδαία μάχη και μένει να δούμε ποιος θα καταφέρει να ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτητικές συνθήκες του Γαλλικού Grand Prix.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code