ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Προβάδισμα για την Ferrari στα ελεύθερα της Γαλλίας

 


Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται να ξεκίνησε για την Ferrari το τριήμερο του GP Γαλλίας, καθώς οι οδηγοί της ήταν ταχύτεροι όλων σε FP1 και FP2 αντίστοιχα.

Αρχικά, στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1.33.930 δείχνοντας έτοιμος να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών της Ιταλικής ομάδας. Την πρώτη τριάδα της διαδικασίας συμπλήρωσαν οι Max Verstappen και Carlos Sainz, με την συνολική διαφορά μεταξύ των τριών να είναι λίγο κάτω από τα 4 δέκατα του δευτερολέπτου. 

Λίγη ώρα αργότερα, ήταν η σειρά του Sainz να δείξει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κα έτοιμος να διεκδικήσει την νίκη στον αγώνα της Κυριακής. Ο χρόνος του ήταν 1.32.527 - μόλις 1 δέκατο κάτω από τον χρόνο του ομόσταυλου του. Βέβαια ο Ισπανός όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλή δουλειά στον Κυριακάτικο αγώνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να δεχθεί ποινή 10 θέσεων, λόγω των πολλών αλλαγών στο μονοθέσιο του - μετά και την ξαφνική εγκατάλειψη που είχε στο προηγούμενο Grand Prix. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως για άλλη μια φορά είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα, με τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου να βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code