ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ανακοίνωσε ο Νέσμπεργκ: «Πάω στον ΠΑΟΚ!»


Οι τοποθετήσεις του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού αναφορικά με τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους», καθώς επίσης και την αποχώρησή του από τη Βαλερένγκα.

Καταγράφοντας αισίως εννέα χρόνια στη Βαλερένγκα (2013-2022, μεσολάβησε δανεισμός στην σουηδική Βάρμπεργκς) ο Ιβάν Νέσμπεργκ μετράει αντίστροφα έτσι ώστε να αφήσει την πατρίδα του, ανοίγοντας τα φτερά του για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, δεδομένης της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην απόλυτη συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», ξετυλίγοντας συνάμα τα συναισθήματά του με αφορμή την αποχώρησή του από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά πλησιάζουν οι μέρες να φύγω. Είναι παράξενο για μένα ότι φεύγω από την Βαλερένγκα μετά από 20 χρόνια.

Και πολύ παράξενο που θα παίξω σε μια ομάδα εκτός Νορβηγίας. Είχα κι άλλες προτάσεις πιο νωρίς από αυτήν που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μου απαντούσε αρνητικά.

Θεωρώ την επιλογή μου πολύ καλή. Έχω ρωτήσει για να μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ και γι αυτό δέχθηκα την πρόταση. Είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση και θα προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω στη νέα μου ομάδα.

Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο ΠΑΟΚ με βοηθάει σε αυτό. Η Βαλερένγκα προσπάθησε να με κρατήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά δεν τα κατάφερε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code