ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Αφοπλιστικά ειλικρινής με Κούρτιτς, «έκλεισε» το θέμα του


Η επιθυμία του πολύπειρου μέσου των «ασπρόμαυρων» να καθορίσει με νέο συμβόλαιο το ποδοσφαιρικό του μέλλον, η στάση του ΠΑΟΚ και οι «μνηστήρες» από την Ιταλία.

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με το μέλλον του Γιασμίν Κούρτιτς βγήκε στην επιφάνεια με την αναφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου αμέσως μετά την ήττα από τη Λέφσκι, δεδομένου ότι αφού εξήγησε τους λόγους που δεν ενσωματώθηκε στην αρχική σύνθεση, συμπλήρωσε: “Υπάρχει και ένα ακόμη πρόβλημα με τον Κούρτιτς που ελπίζω να λυθεί αυτή την εβδομάδα. Ένα πρόβλημα ανάμεσα σε εμάς και σε εκείνον”.

Σημειώνεται ότι η πλευρά των «ασπρόμαυρων» παρουσιάστηκε με ενισχυμένη δόση ειλικρίνειας απέναντι στον πολύπειρο μέσο στη συζήτηση που εκπονήθηκε, με την υποσημείωση ότι το εν λόγω ζήτημα έχει κλείσει.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποτελεί αξιόπιστη μονάδα για το ρόστερ, έχοντας ένα ισχυρό συμβόλαιο ενόψει της επόμενης σεζόν, ενώ η κουβέντα στο πλαίσιο της συνεργασίας του σε περίπτωση που διαδραματιστεί, αναμένεται να τοποθετηθεί μετά την επαναληπτική αναμέτρηση της Πέμπτης (28/07) απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.

Πάντως, αν πρέπει να ειπωθεί κάτι περαιτέρω για το εν λόγω ζήτημα είναι πως ο έμπειρος μέσος λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά εν μέσω ενός διαστήματος που πολιορκείται από ιταλικές ομάδες προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, αναλογιζόμενος αφενός την περσινή παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του, κι αφετέρου τη διάρκεια συμβολαίου που του προσφέρεται από άλλους συλλόγους.

Σε κάθε περίπτωση ο Κούρτιτς υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τη Λέφσκι, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να του προτείνει νέο συμβόλαιο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code