ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει πρόταση σε Καλάθη, στο "κόλπο" για Κ. Αντετοκούνμπο!


Στο... παιχνίδι για Νικ Καλάθη φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό από την διαφαινόμενη αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ είτε για τον NBA είτε για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα (Φενέρμπαχτσε)!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη πρόταση στον Έλληνα γκαρντ προκειμένου να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Πειραιά! Στην "κούρσα" απόκτησης του Καλάθη βρίκσεται και ο Παναθηναϊκός, που ενδιαφέρεται για τον παίκτη και όπως φαίνεται θα "μονομαχήσουν" για τον 33χρονο πλειμέικερ. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν εκφράσει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Όσον αφορά την γραμμή των ψηλών, οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Άλεκ Πίτερς για να πλαισιώσει την γραμμή των ψηλών, ανεξαρτήτως της υπόθεσης Βεζένκοφ και της παραμονής του ή όχι στο Λιμάνι.

Επίσης, έντονα "παίζει" και το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο για τη θέση "5". Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον παίκτη ώστε να πλαισιώσει τους Μουσταφά Φαλ και Τζοέλ Μπολομπόι στη φροντ λάιν. Ο 24χρονος Έλληνας σέντερ εξυπηρετεί το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα και επίσης δεν πιάνει θέση ξένου, δίνοντας την δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να καλύψουν το κενό του Βεζένκοφ εφόσον αποχωρήσει για το NBA με έναν πρώτης τάξης ξένο "τεσσάρι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code