ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαρμακερή ατάκα Γκαγκάτση σε Αυγενάκη: «Ξέρεις γιατί καθόμαστε μόνοι μας;»


Όλα όσα υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ασπρόμαυρων στον υφυπουργό Αθλητισμού και η αποστομωτική ατάκα του: «Ξέρεις γιατί καθόμαστε μόνοι μας;» 

Πολλά ενδιαφέροντα «πηγαδάκια», αλλά και παρασκήνιο είχε η βραδιά της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Superleague που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης με ορίζοντα τη γνωστοποίηση του προγράμματος της κάθε ομάδας από τις 20 Αυγούστου μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Σημειώνεται ότι πέραν αυτού του κομματιού οι εκπρόσωποι των ομάδων της διοργανώτριας αρχής, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν σημαντικά θέματα που απασχολούν τα μέλη του συνεταιρισμού, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να είναι όλο... χαιρετούρες και αγκαλιές.

Ειδικότερα, ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιούσε αρκετές επισκέψεις στα τραπέζια που βρισκόταν οι εκπρόσωποι των ομάδων προκειμένου να τους χαιρετήσει, πλησιάζοντας και στο μέρος που καθόταν τόσο ο Μάκης Γκαγκάτσης, όσο και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, με τον πρώτο να μη του... χαρίζεται! 

«Ξέρεις γιατί καθόμαστε μόνοι μας; Γιατί αν ήμασταν στο τραπέζι με εκπροσώπους άλλης ομάδας, θα μπορούσες να φαντασιωθείς πάλι καμιά πολυϊδιοκτησία», επισήμανε χαρακτηριστικώς, βάζοντας τον υφυπουργό Αθλητισμού στη θέση του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code