ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα: Αρπάζει Κουντέ μέσα από τα χέρια της Τσέλσι


Οι επισημάνσεις ισπανικών μέσων ενημέρωσης στο πλαίσιο της ανατροπής δεδομένων στην υπόθεση του Ζιλ Κουντέ, με περαιτέρω αναφορές στο πως η Μπαρτσελόνα προσπέρασε την Τσέλσι στο... σπριντ, φτάνοντας χρονικά πρώτη σε συμφωνία με τη Σεβίλλη, έχοντας ως ορίζοντα την απόκτηση του Γάλλου στόπερ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το κόλπο γκρόσο στην επίθεσή της με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αδειάζοντας από τα ταμεία της συνολικά 45.000.000 ευρώ, δίνοντας επιπλέον πέντε εκατομμύρια υπό μορφή μπόνους στην Μπάγερν, έχοντας ετοιμαστεί για ανάλογο χτύπημα, με ορίζοντα τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής της.

Ειδικότερα, ο ισπανικός σύλλογος είναι έτοιμος πραγματοποιήσει την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν μέσω του Ζιλ Κουντέ, με τους μπλαουγκράνα να φαινόταν μέχρι πρότινος να έχουν μειονέκτημα στην κούρσα της απόκτησής του έναντι της Τσέλσι, εντούτοις σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, ήρθαν σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον 23χρονο Γάλλο διεθνή στόπερ, προσπερνώντας στο σπριντ τους Λονδρέζους.

"Η συμφωνία έχει κλείσει κατά 99% και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα μέσα στην ημέρα", αναφέρει στο σχετικό tweet του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code