ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


 

Νταβέλης για ΑΕΛ: Η αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε Ο Αχιλλέας Νταβέλης αναμένεται να είναι το νέο αφεντικό της ΑΕΛ, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Κούγια, και έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου.


Ο Αχιλλέας Νταβέλης λίγο πριν γίνει ο επίσημος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, έκανε την πρώτη του τοποθέτηση, ζητώντας από τους φίλους των «βυσσινί» να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές τους με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια.


Αναλυτικά το μήνυμα του Νταβέλη:


«Φίλες & Φίλοι,

Εν αναμονή της αποψινής διοικητικής αλλαγής στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, έχουμε άπαντες ηθικό χρέος να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση της ηγεσίας και να σεβαστούμε την ιστορική παρακαταθήκη της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας.

Στην έννοια λοιπόν της ιστορικής παρακαταθήκης, μεταξύ άλλων, οφείλουμε να αποδώσουμε αναλόγως και θεσμικά την εύφημο μνεία, στο πρόσωπο του εκάστοτε απερχόμενου προέδρου.

Από απόψε το βράδυ ο Αλέξης Κούγιας, θα συγκαταλέγεται μεταξύ των προέδρων που διαχειρίστηκαν για χρόνια την ομάδα, αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα της και αν μη τι άλλο, τηρώντας τον λόγο του διασφάλισε την επιστροφή της σε λαρισινά χέρια.

Και επειδή από τις 6/7/2022 όλοι εμείς κρινόμαστε εκ νέου, επουδενί οι προσωπικές μας απόψεις δεν νοείται να αμαυρώσουν αυτή την ιστορική αλλαγή σελίδας.

Όσοι αδυνατούν να κατανοήσουν το παρόν μήνυμα, μόνο δεινά θα μπορούσαν να επιφέρουν στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια για την ΑΕΛ που τώρα ξεκινά.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η ΑΕΛ δεν προκύπτει από παρθενογένεση, ούτε έχει έτος ίδρυσης το 2015. Όλοι οι Πρόεδροι που την υπηρέτησαν, λιγότερο ή περισσότερο, την τίμησαν με την υπογραφή και τη συμβολή τους.

Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας τιμήσουμε όπως αρμόζει στη κουλτούρα μας τους φιλοξενούμενούς μας.

Η μεγάλη πορεία για την Αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια