ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ηρακλής : Ανακοίνωσε Βελλίδη



Ο πολύπειρος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή αφού ανακοινώθηκε για δύο χρόνια.

Ο ''Γηραιός'' έκανε έτσι την πέμπτη του προσθήκη   Βασίλη Βιτλή, τον Χρήστο Κουντουριώτη, τον Αλέξανδρο Δόρη και του Βασίλη Πέλκα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν έτσι την την δεύτερη από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται να κάνει για τη νέα σεζόν που να είναι άνω των 25 ετών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα δυο χρόνια με τον Μάρκο Βελλίδη.

Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1987, έχει ύψος 1.85 είναι 77 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα

Ο Μάρκος Βελλίδης, γεννήθηκε στην Κορησό Καστοριάς, στις 4 Απριλίου 1987. Ξεκίνησε την καριέρα του υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2005. Την περίοδο 2006-07 παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Κορωπί και την επόμενη επίσης ως δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου.

Επόμενος σταθμός του ο Άρης όπου παρέμεινε τρία συνολικά χρόνια.Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιανουάριο του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, όπου αποχώρησε έναν χρόνο αργότερα. Τον Ιούνιο του 2017 επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και την περίοδο 2019 - 2020 ξεκίνησε την σεζόν στην Λαμία και ολοκλήρωσε την χρονιά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.Στην περσινή σεζόν βρέθηκε στην Βέροια όπου ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας

Την περίοδο 2006-2008 είχε κληθεί στην εθνική Ελπίδων, ενώ τον Μάρτιο του 2015 κλήθηκε από τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Ανδρών. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015 στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Πολωνίας (0-0)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code