ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πίεση Νάρεϊ σε Φορτούνα λόγω... ΠΑΟΚ


Η άρνηση του ποδοσφαιριστή δημιούργησε εσωτερικές διαμάχες στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να τοποθετούνται εκ νέου πάνω στην εν λόγω απόφαση.

O Κάλεντ Νάρεϊ έλαβε την προσωπική απόφαση να μην αγωνιστεί στην φιλική αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ απέναντι στην Τβέντε, με τον τεχνικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, να αποδίδει το παραπάνω στην έκδηλη επιθυμία για μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Έχοντας τοποθετηθεί δημοσίως με αφορμή την εν λόγω απόφαση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, επισημάνθηκαν οι αιτίες της πρόθεσης του ποδοσφαιριστή, εντούτοις το όλο θέμα πήρε εκ νέου διαστάσεις τόσο από την πλευρά του Άλοφς, όσο κι από τον προπονητή της Φορτούνα, Ντάνιελ Τιούνε.

«Πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Μην ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα. Ένας παίκτης θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του και είναι λογικό. Αν τον έχουμε μαζί μας εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του. Εάν τελικά δεν είναι διαθέσιμος, δε θα το κάνουμε θέμα μέσα στην ομάδα. Ήταν επιθυμία του Νάρεϊ να μην είναι στην ομάδα. Θα το δούμε το θέμα τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Τιούνε.

Από την πλευρά του ο Κλάους Άλοφς είπε:

«Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά αποδεχτήκαμε την απόφαση του αφού μιλήσαμε μαζί του. Δεν υπάρχει συμφωνία με άλλο σύλλογο. Μας εξέπληξε πραγματικά, αλλά υποθέτω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επαγγελματικά την όλη κατάσταση.

Τι έπρεπε να είχαμε κάνει; Να τον βάζαμε να παίξει με το ζόρι; Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί και εάν ο Νάρεϊ θα έχει την ίδια στάση μέχρι την επίσημη έναρξη της σεζόν, σε περίπτωση που το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τότε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code