ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το «αντίο» του Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν σε μόλις 85 λέξεις


Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πρώην στράικερ των Βαυαρών στην Μπάγερν Μονάχου μετά την ολοκλήρωση της οκταετούς του θητείας. Άκρως λακωνικός σε μήνυμα 85 λέξεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χωρίς πολλά λόγια ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπάγερν μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας «αντίο» σε μήνυμα 85 λέξεων!

Σημειώνεται ότι ο Πολωνός επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το 2025 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, με την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα να είναι άκρως λακωνική.

Αναλυτικά όσα τόνισε: 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του προσωπικού, τη διοίκηση του συλλόγου και όλους όσους με στήριζαν πάντα και μας βοήθησαν να κερδίσουμε τρόπαια με την Μπάγερν.

Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς, γιατί εσείς κάνετε την Μπάγερν αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που είναι σήμερα. Είμαι προνομιούχος που πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια με αυτόν τον σύλλογο και τους οπαδούς του και θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα", ήταν το μήνυμα του 33χρονου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code