ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέλσι: Συμφωνία με Νέιθαν Άκε, ζητά 50 εκατ. ευρώ η Σίτι


Έχοντας συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με τον ολλανδό στόπερ, οι Λονδρέζοι περιμένουν την τελική επικύρωση από τους πολίτες, οι οποίοι ζητούν ένα ποσό της τάξεως των 47-52 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι έχει εκπονήσει συζητήσεις με την πλευρά του Νέιθαν Άκε, συμφωνώντας πλήρως στους προσωπικούς όρους με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, έχοντας ως βασική υποσημείωση την τελική επικύρωση κι από τη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Ολλανδός στόπερ των πρωταθλητών Αγγλίας επιθυμεί να αποχωρήσει από το Έτιχαντ ούτως ώστε να βρει μία ομάδα στην οποία αναμένεται να πάρει περισσότερο συμμετοχικό χρόνο, με την Τσέλσι να διεκδικεί τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, όντας ικανή να του τον δώσει.  

Στον αντίποδα, η Σίτι αξιώνει τον Ακέ στα 47-52 εκατ. ευρώ, αναμένοντας πλέον τους Λονδρέζους να καταθέσουν επίσημη πρόταση, με τον ολλανδό να έχει ως απολογισμό στους Πολίτες τέσσερα γκολ σε 40 συνολικά εμφανίσεις.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code