ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Στουτγκάρδη με 2,5 € εκατομμύρια ο Περέα



Μεγάλη συμφωνία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τα βρήκε σε όλα με την Στουτγκάρδη για την πώληση του Χουάν Περέα, έναντι ενός ποσού κοντά στα 2,5 € εκατομμύρια, με τον 22χρονο Κολομβιανό επιθετικό να γίνεται κάτοικος Γερμανίας και να αγωνίζεται από του χρόνου στην Bundesliga. Κοντά στα 450 € χιλιάδες το κέρδος του Παναθηναϊκού, όπου κρατούσε ποσοστό μεταπώλησης.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ΠΑΣ και η Στουτγάρδη έχουν δώσει τα χέρια και τα έχουν βρει σε όλα, με τις τελευταίες λεπτομέριες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της χρονιάς για την ομάδα του Άγιαξ της Ηπείρου. Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 2,5 € εκατομμύρια, ενώ ο Παναθηναϊκός υπολογίζεται πως θα εισπράξει περί τις 450 € χιλιάδες, καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%. 

Ετσι ο 22χρονος Κολομβιανός επιθετικός, από την νέα αγωνιστική περίοδο, θα αγωνίζεται με την φανέλα της Στουτγκάρδης στη Bundesliga, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του Βόλου και του ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας συνολικά 82 συμμετοχές, 16 γκολ και 5 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code