ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: «Ημέρα» Μπράντον Τόμας, σήμερα (12/07) στη Θεσσαλονίκη!


Ο επικείμενος επιθετικός των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να προσγειωθεί την Τρίτη (12/07) στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Εν αναμονή των υπογραφών και της επίσημης ανακοίνωσης!

Ο Μπράντον Τόμας έχει προγραμματίσει την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ωρών προκειμένου να τρέξει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, περνώντας -αρχικώς- από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο πλαίσιο της μεταγενέστερης ένταξής του στο «ασπρόμαυρο» σύνολο ενόψει συνέχειας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σημειώνεται -όπως είναι ήδη γνωστό- ότι οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/07) ενόψει των διπλών αναμετρήσεων απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, με τον ΠΑΟΚ να αναζητούσε μέχρι πρότινος έξτρα λύσεις στην επίθεσή του, δεδομένης τόσο της αποχώρησης του Αντόνιο Τσόλακ, όσο και της προσωρινής αδρανοποίησης του Νέλσον Ολιβέιρα από την ενεργό δράση.

«Έχω την ενημέρωση πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ένας επιθετικός, δεν ξέρω αν θα προλάβει να είναι εδώ (σ.σ. στην Ολλανδία), αλλά σίγουρα στην προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη περιμένω ένα επιθετικό, όπως επίσης περιμένω και έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης…», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η περίπτωση του εν λόγω επιθετικού είχε προσελκύσει και ομάδες της πατρίδας του, εντός των οποίων και η Σπόρτινγκ Χιχόν, εντούτοις, από τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» τοποθέτησαν στο κάδρο την απόκτησή του, το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας υποχώρησε, δεδομένου ότι δε θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code