ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος: Παίρνει Μεσκίδα απο MLS



Σημαντική προσθήκη για τον Βόλο στην επιθετική γραμμή του, καθώς αναμένεται να κάνει δικό του τον 30χρονο Ουρουγουανό επιτελικό μέσο Νικολάς Μέσκιδα,  που αγωνιζόταν στους Κολοράντο Ράπιντς του MLS.


Ο Μεσκίδα τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα των Βανκούβερ Γουάιτκαπς και των Κολοράντο Ράπιντς, και έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Βόλο και την Κυριακή αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. 

Ο Μεσκίδα, ο οποίος διαθέτει Ιταλική υπηκοότητα, μετράει τη φετινή σεζόν 13 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με τους Κολοράντο Ράπινιτς στους οποίους ανήκε από το 2018, όταν και είχε μετακομίσει από το Βανκούβερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ, είχε ένα μικρό πέρασμα από τη Νορβηγία με τις Μπραν και Λίλεστρομ, επιστρέφοντας στη συνέχεια στην πατρίδα του φορώντας τις φανέλες των Φένιξ, Ράμπλα Τζούνιορ και Μπόστον Ρίβερ.

Από το 2014 αγωνιζόταν στο αμερικανικό πρωτάθλημα έχοντας καταγράψει με την φανέλα του Βανκούνερ 122 συμμετοχές  με 17 γκολ και 7 ασίστ, ενώ στο Κολοράντο μέτρησε 84 συμμετοχές με 8 γκολ και 5 ασίστ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code