ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Έκλεισε» το deal Τσέλσι - Ίντερ για Λουκάκου


Οι δύο ομάδες τα βρήκαν στο οικονομικό σκέλος με φόντο τον μονοετή δανεισμό του Βέλγου ποδοσφαιριστή στους Νερατζούρι. «Κλειδί» για τη διεκπεραίωση του deal φέρεται να έπαιξαν οι σχέσεις του Μπόελι με τον CEO της εταιρείας που μανατζάρει τον Λουκάκου, Μάικλ Γιόρμαρκ.

Αποκτώντας για δεύτερη φορά εντός ενός χρόνου τον Ρομέλου Λουκάκου, η Ίντερ βρήκε σε όλα με την Τσέλσι, κι ως εκ τούτου ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να κάνει εκ νέου το δρομολόγιο Λονδίνο - Μιλάνο με διαφορετική ρότα.

Σημειώνεται ότι οι Ιταλοί ήρθαν σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για το μονοετή δανεισμό του Βέλγου επιθετικού (χωρίς ρήτρα αγοράς), αφού εκπονήθηκαν μακροσκελής διαπραγματεύσεις αρκετά μεγάλου χρονικού διαστήματος. 

Όσον αφορά την επίσημη πρόταση που κατέθεσαν από την πλευρά τους οι "νερατζούρι" άγγιζε τα 5.000.000 ευρώ, συν των μπόνους με την επίτευξη των απαιτούμενων στόχων, με τους Άγγλους να βρίσκουν μέση λύση τα 8.000.000, δεδομένου ότι εξαρχής απέβλεπαν στα 10.000.000.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο στην Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2026, ενώ είχε αποκτηθεί από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2019, κοστίζοντας 80.000.000, με τα οικονομικά προβλήματα που την ταλάνιζαν να οδηγούν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στους Λονδρέζους έναντι 113.000.000 ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code