ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Εξετάζεται η περίπτωση Γκρέι!


Την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Αντρέ Γκρέι ανήκει στη Γουότφορντ αλλά μένει ελεύθερος και είναι μία περίπτωση που κοιτούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ αλλά παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο σέντερ φορ από την Τζαμάικα, που ολοκλήρωσε την περσινή αγωνιστική σεζόν στην ΚΠΡ μετρώντας 28 συμμετοχές και 10 γκολ στην Championship, αγωνίζεται όλη του την καριέρα σε ομάδες του Νησιού και έχει θέση ως προτεραιότητα την εύρεση ομάδας στην Premier League (σενάριο που φαντάζει δύσκολο) αλλά και την Championship. 

Ωστόσο, μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά οι "κιτρινόμαυροι" θα ψαχτούν για μια περίπτωση από το πάνω "ράφι" για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες δεν αφορούσε μόνο την διαπραγμάτευση με τη Φούλαμ για το μέλλον και τη ρήτρα του Καμαρά αλλά και για τις τελικές επαφές με τον υποψήφιο σέντερ φορ που γράφεται ότι θα είναι από την αγγλική αγορά, με θητεία στην Premier League.

Αν και η περίπτωση του Γκρέι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα επαφών του Θόδωρου Καρυπίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code