ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Κάλεντ Νάρεϊ


Συνεχίζονται οι αναφορές με αφορμή το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για το μεσοεπιθετικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ

Δημοσιευμάτων συνέχεια από γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με το μέλλον του Κάλεντ Νάρεϊ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς υπενθυμίζεται ότι τόσο ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το γερμανικό σύλλογο, όσο κι ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.  

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild σε μεταγραφικό ρεπορτάζ της για τη Φορτούνα, οι Θεσσαλονικείς έχουν διατηρήσει δίαυλο επικοινωνίας με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, προσπαθώντας να βρούνε τη «χρυσή τομή» προκειμένου να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ τους. 

Αν και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές παρουσίαζαν εμπόδια οικονομικής φύσεως, εντούτοις υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την περίπτωση προσθήκης του, με τον Ζοζέ Μπότο να προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία

“Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι οι προτάσεις δεν φτάνουν τόσο ψηλά, ούτε κοντά σε αυτό που φανταζόμαστε και θέλουμε” τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς, και κατέληξε: 

“Για αυτό το θέμα έχουν ενημερωθεί οι εκπρόσωποι του παίκτη. Βέβαια, αυτό δεν πρέπει να σημαίνει τίποτα…”. 

Στο δημοσιευμένο ρεπορτάζ με αφορμή το μέλλον του εν λόγω ποδοσφαιριστή, σημειώνεται ότι ο γερμανικός σύλλογος κινδυνεύει να χάσει έναν από τους καλύτερους του συνόλου της, με την Φορτούνα Ντίσελντορφ να εμφανίζεται να θέλει ένα ποσό που κυμαίνεται ανάμεσα στα 1,8 εκ. και 3 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code